100 % rostos, fehér szőlőlé hőkezeléssel tartósítva. Hozzáadott cukrot, tartósítószert, ízesítőt, színezéket NEM tartalmaz! Vegyes fehérszőlőből készült, de már önmagában is finom, édes természetesen. Legalább duplájára hígítva szoktuk itthon legtöbbször fogyasztani. Hűs szódával még frissítőbb. A gyerekeink ilyenkor csak "gyerekfröccsnek" nevezik. :) Minőségét megőrzi: hűtés nélkül 12 hónapig. Felbontás után hűtőben tárolandó és 7 napon belül fogyasztandó. A termék alján leüllepedés és kikristályosodás előfordulhat, mely természetes folyamat és fogyasztható ezután is.
Összetevők: csipkebogyó, cukor, aszkorbinsav, citrom leve, víz. A csipkebogyó hazánk egyik legelterjedtebb gyógynövénye. Legtöbben immunerősítésre, meghűléses betegségek megelőzésére használják, magas C-vitamin tartalma miatt. A C-vitaminon kívül A-, B1-, B2-, P-, és K-vitamint, pektint, ásványi anyagokat (pl.:magnézium) és aminosavakat is tartalmaz. Enyhe vizelethajtó hatása jótékonyan hat a vese működésére. Húsát diétázók, cukorbetegek is előszeretettel fogyasztják, mivel szabályozza a vércukorszintet. Előnyös a szív-és érrendszeri, keringési zavarokra, továbbá elősegíti a gyomornedvek működését, csökkenti a vérnyomást valamint stressz oldó hatású is.
A homoktövis velő fogyasztása magas vitamintartalma miatt az egész szervezetet roborálja, fiatalítja. Táplálja a szervezetet a szükséges vitaminokkal és telítetlen zsírsavakkal. Zsíroldó hatású, fogyó- és méregtelenítő kúrák kiváló itala, elsősorban a májat regenerálja, tisztítja. Magas antioxidáns tartalmánál fogva gátolja a daganatos sejtek képződését, sejtregeneráló, rákbetegeknek a terápia kiegészítéseként ajánlott, immunerősítő, járványok idején fogyasztva véd a fertőzésektől, csökkenti az allergiás reakciókat (szénanátha), erősíti az idegrendszert, nyugtató, stresszoldó hatású. Fogyasztása: erős jellegzetes íze miatt javasoljuk a higítását! Mézzel, gyümölcslével, vízzel, de akár az étkezés részeként joghurtba is keverhető! (Sütéskor is használható a habok, krémek színezésére, ízesítésére! ) Gyermekeknek csak minimális mennyiségben ajánljuk (max. 0,5 dl (kupica) /nap ) és a gyermekek esetében kimondottan ajánlott a higítás az erőteljes íz miatt! A szoptato édesanyák megnövekedett C-vitamin igénye miatt ajánlott, azonban az 1000 mg/ nap bevitel az ő esetükben nem ajánlott, ezért ügyelni kell a bevitel mennyiségére! A mi termékünk 384 mg/100g C-vitamin tartalommal rendelkezik! A felbontás után hűtőben tárolva minimum 1 hónap a szavazossági ideje a terméknek! Fogyasztás előtt felrázandó!
A homoktövis velő fogyasztása magas vitamintartalma miatt az egész szervezetet roborálja, fiatalítja. Táplálja a szervezetet a szükséges vitaminokkal és telítetlen zsírsavakkal. Zsíroldó hatású, fogyó- és méregtelenítő kúrák kiváló itala, elsősorban a májat regenerálja, tisztítja. Magas antioxidáns tartalmánál fogva gátolja a daganatos sejtek képződését, sejtregeneráló, rákbetegeknek a terápia kiegészítéseként ajánlott, immunerősítő, járványok idején fogyasztva véd a fertőzésektől, csökkenti az allergiás reakciókat (szénanátha), erősíti az idegrendszert, nyugtató, stresszoldó hatású. Fogyasztása: erős jellegzetes íze miatt javasoljuk a higítását! Mézzel, gyümölcslével, vízzel, de akár az étkezés részeként joghurtba is keverhető! (Sütéskor is használható a habok, krémek színezésére, ízesítésére! ) Gyermekeknek csak minimális mennyiségben ajánljuk (max. 0,5 dl (kupica) /nap ) és a gyermekek esetében kimondottan ajánlott a higítás az erőteljes íz miatt! A szoptato édesanyák megnövekedett C-vitamin igénye miatt ajánlott, azonban az 1000 mg/ nap bevitel az ő esetükben nem ajánlott, ezért ügyelni kell a bevitel mennyiségére! A mi termékünk 384 mg/100g C-vitamin tartalommal rendelkezik! A felbontás után hűtőben tárolva minimum 1 hónap a szavazossági ideje a terméknek! Fogyasztás előtt felrázandó!
Összetevők: mirabella szilva, cukor, aszkorbinsav, citrom leve, víz. Cseresznyeszilva, mirabella vagy ahogy a legtöbben ismerik: fosóka szilva. Termése gömbölyű, melynek színe sárga, vagy piros, kellemes édeskés-savanykás ízű. A fosóka elnevezés nem véletlen, a rost, a szorbit és a szatén tartalom elősegítik az anyagcserét az emésztőrendszerben. Lédús, kalóriaszegény, A és B vitamin és a béta-karotin valamint ásványokban és más összetevőkben gazdag.