Mohácsi Kosár Bevásárló Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tejtermékek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
tojásmentes
gluténmentes
cukormentes
állatkísérlet-mentes
biodinamikus, bio
pálmaolaj-mentes
tejmentes
vegán
SLS-mentes
parabénmentes
vegyszermentes
tartósítószer-mentes
További szűrők
Ár szerint

Chilis friss sajt

Szárított chilipaprikával ízesített friss sajt. 20-25 dkg-os vákumcsomagolt adagban kapható

800 Ft / csomag
4000 Ft/kg

Friss fokhagymás sajt

20-25 dkg-os sajt friss fokhagymával ízesítve, vákumcsomagolva.

800 Ft / csomag
4000 Ft/kg

Füstölt sajt

Füstölt sajtunk Jersey tehén tejéből készül. Azért ezt a tehénfajtát választottuk, mert ennek a tejének a tejzsír tartalma jóval magasabb az átlagos tehenekétől. Ettől a sajt zsírosabb, finomabb és jóval ízletesebb lesz. A füstölt sajtunk adalék, illetve tarósítószer mentes, a tarósításhoz csak konyhasót használunk, és akác fával füstöljük. A füstölt sajtot vákumcsomagolt formában  átlagosan 30dkg kiszerelésben értékesítjük.  A termék tejen, són és a füstön kívül nem tartalmaz mást, ez is teljes tejből készül. A füstölt sajt rántható, grillezhető mivel nem olvadó.

1350 Ft / csomag
4500 Ft/kg

Joghurt 50 dkg

Joguhtunkat hagyományos alapokon balkáni tejkultúrát figyelembe véve készítjük saját magunk által előállított kultúrával. Teljes tejből készítjük, így zsírtartalma magasabb, mint a kereskedelemben kapható termékeknél általában. A készítési eljárás is eltér a nagyüzemitől így az állaga is más. Kiszerelés: 500 g

500 Ft / doboz
1000 Ft/kg

Kapros friss sajt

Kaporral ízesített friss sajt. Kb. 20-25 dkg-os vákumcsomagolt darabokban kapható

800 Ft / csomag
4000 Ft/kg

Lilahagymás friss sajt

Nyers tejből készült  lilahagymával ízesített friss sajt. Szendvicsbe, vagy akár melegszendvicshez is használhatod.  Körülbelül 20 dkg-os vákumcsomagolt darabokban rendelhető.

800 Ft / csomag
4000 Ft/kg

Natur friss sajt

20-25 dkg- os vákumcsomagolt natur friss sajt.Szeletelni és reszelni is jól lehet. 

800 Ft / csomag
4000 Ft/kg

Natúr friss sajt 30 dkg

Natúr sajtunk Jersey tehén tejéből készül. Azért ezt a tehénfajtát választottuk, mert ennek a tejének a tejzsír tartalma jóval magasabb az átlagos tehenekétől. Ettől a sajt zsírosabb, finomabb és jóval ízletesebb lesz. A sajtunk adalék, illetve tarósítószer mentes, a tarósításhoz csak konyhasót használunk. A sajtot vákumcsomagolt formában  átlagosan 30dkg kiszerelésben értékesítjük. (Egész guriga vásárlása esetén kedvezményesebb áron adjuk a sajtot.) A termék tejen és són kívül nem tartalmaz mást, ez is teljes tejből készül. A sajt rántható, grillezhető mivel nem olvadó.

1200 Ft / csomag
4000 Ft/kg

Natur Krémjoghurt 580 ml

Teljes tejből készült élőflórás ,krémes natur joghurt. Eheted friss gyümölccsel, lekvárral, salátákhoz vagy akár magában is.  Az üveget visszaváltjuk! Betét dij: 200 ft.

800 Ft / db
1.38 Ft/ml

Natúr krémsajt 250 g

Natúr krémsajt hagyományos balkáni és közelkeleti termék alapján készül. Balkáni tejkúltúra nyomdokain teljes tejből, állítjuk elő. A terék kizárólag tejet tartalmaz, mentes mindenféle ipari és mesterséges anyagtól. Ezért íz, és állaga eltért a boltban kapható hasonló termékektől. Kiszerelés 250 g

850 Ft / doboz
3400 Ft/kg

Natúr sajt - fél guriga

Natúr sajtunk Jersey tehén tejéből készül. Azért ezt a tehénfajtát választottuk, mert ennek a tejének a tejzsír tartalma jóval magasabb az átlagos tehenekétől. Ettől a sajt zsírosabb, finomabb és jóval ízletesebb lesz. A sajtunk adalék, illetve tarósítószer mentes, a tarósításhoz csak konyhasót használunk. A termék tejen és són kívül nem tartalmaz mást, ez is teljes tejből készül. A sajt rántható, grillezhető mivel nem olvadó. Egy teljes guriga sajt súlya átlagosan 3 kg (2,2-3,8 kg között van).

5250 Ft / db
3500 Ft/kg

Tejföl 0,5 kg

Tejföl a túrógyártás egyik velejáró terméke, savanyított tejszín ahogyan nagyanyáink is készítették. A tejfölt hagyományos módon készítjük, mivel természetes alvasztót használunk ( levegőben és a tejben lévő tejsavbaktériumokat kihasználva) hosszabb ideig tart a folyamat éppen ezért lényegesen kevesebb laktózt tartalmaz.Tejfölünk zsírtartalma nem állandó mivel időszakonként változhat a tejünknek a zsírtartalma is, íze és állaga eltér a boltitól mivel teljesen más eljárással készül. Dobozos kiszerelésben 0,5 kg kicsomagolásban érhető el. Aki rakott krumplira szeretné a tejfölt, és úgy szereti, hogy a tejföl a tetején van, annak nem ajánljuk mivel "szégyenlős" és elbújik a krumpli közé. 

750 Ft / doboz
1500 Ft/kg