Mohácsi Kosár Bevásárló Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Kertészetünkben a KOPPERT cég természetes ellenségeit és biológiai növényvédelemben használt eszközeit, integrált növényvédelem keretében a Szentes-Bio Kft szaktanácsadások szerint alkalmazzuk paprikában. A biológiai hasznos rovarok alkalmazásával az egészséges zöldségtermesztés feltételeit biztosít ... (tovább)
Kedves Érdeklődők, Tyúkjaink nálunk kelnek és nevelkednek fel. Szabadtartásban vannak tartva. Egész nap kijárhatnak kapirgálni. Lehető legtermészetesebb módon igyekszünk nekik életteret biztosítani. A takarmányukhoz szükséges alapanyagokat, helyi gazdáktól és termelőktől szerezzük be. Kiemelten font ... (tovább)
Környezetbarát, hulladékcsökkentő alternatívák a mindennapokhoz. Termékeimmel elindulhatunk a hulladékmentes élet felé.
Dalmer Péter őstermelő és kistermelő - Mohács-Szőlőhegy Feleségemmel és 4 gyermekemmel élek külterületen, a birtokunkon, ahol a család önellátásából indulunk ki és így jutunk a felesleg eladásáig, ami a garancia arra, hogy a legnagyobb gonddal, figyelemmel és a lehető legtermészetesebb módon termel ... (tovább)
Amit nyújtani tudok számodra: Gyümölcsök és zöldségek egy hektárnyi birodalma, ahol az időjárás kihívásaival küzdve gondoskodom növényeimről. A telepítés alatt álló területen már most többfajta gyümölcs terem, míg a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a jövőben egyre szélesebb kínálattal jelentkez ... (tovább)
Kedves Vásárlók! Hálásak vagyunk az érdeklődésért! Az ÉletPékBistro az álomunk, az útunk és az életvitelünk... Fel nem adjuk, le nem térünk róla míg élünk... - Deák Gabriella és Csiba Laci és Morphesuka Nyitott szívvel és nagy hálával ossztjuk meg Veletek! Kik vagyunk? Helyi kézművesek... Mit s ... (tovább)
A kertészeti tevékenységet családi formában 1992 óta folytatjuk a Mohácsi szigeten. Fő tevékenységünk saláta, paprika, paradicsom termesztés, melyet fóliasátras gazdálkodási formában. Számomra olyan ez, mint a horgászat, mind a kettőt szeretem.
Háy István őstermelő - Himesháza Himesházán 2010 óta foglalkozom méhekkel, jelenleg száz méhcsaláddal. Fontosnak tartom a minőséget, legnagyobb sikerem 2016-ban repcemézemmel értem el, amit az év mézének választottak Magyarországon, ezután ez a méz képviselte hazánkat a 2017-es méhészeti világkiáll ... (tovább)
Az én nevem Irina, és 2023 óta Dél-Magyarországon élek. Fával, viasszal, üveggel, kővel, papírral és festékkel dolgozom. Egyéni megrendelésre személyre szabott kézműves termékeket is készítek. Északi örökségem és az élet, amelyet Dél-Magyarország ihletett, alkotásaimban újra tükrözi a hagyomány és ... (tovább)
Kertészetünk több, mint 30 éves múlttal rendelkezik. Főbb tevékenységeink a szezonális zöldség, gyümölcs termesztés és méhészet. Minden terméket saját magunk álltjuk elő, felsolgozott termékeink is saját alapanyagokból készülnek.
2013-óta foglalkozunk tejtermeléssel és feldolgozással. Székelyszabar dombos legelőin állatainkat szabadon, legelőre alapozott tartással tartjuk. Gazdaságunk kis családi gazdaság, körülbelül 30 hektáron gazdálkodunk, 10 db jersey fajtájú tehenünk van, amiknek magas zsírtartalmú teje tökéletesen alka ... (tovább)
Németh Ferenc vagyok, mohácsi őstermelő. Családi gazdaságunk a Mohács szigeten található, 2 hektáron kertészkedünk 1988 óta. Kínálatunkban sokféle zöldség megtalálható, termesztünk fűszerpaprikát is, melyet saját magunk örlünk. Kistermelői engedélyünk is van, így a saját eper termésünkből készítünk ... (tovább)
Családi méhészetünket 2017-ben alapítottuk Bólyon - akkor még csak 2 méhcsaláddal, de annál nagyobb szeretettel és odaadással. Ennek eredményeképpen ma már 60 méhcsaláddal többféle mézet kínálunk eladásra. Termelői méz az Ön egészségéért! Méhészetünkben található termelői méz tiszta, természetes fo ... (tovább)
Radó Viktória vagyok, kisvállalkozó, a Salty fürdősók megálmodója.   Gyerekkorom óta foglalkoztat a kézműveskedés. Már egész kicsiként is fazekas táborokban, alkotó és kézműves táborokban töltöttem a nyáriszüneteket. Az alkotás szeretete mindig is a hétköznapjaim része volt.    Egy új hobbi kezd ... (tovább)
Schäffer Gyümölcs egy családi vállalkozás, mely Mohácson végzi termelői tevékenységét. Tevékenységünk középpontjában a saját termelésű gyümölcsök és az ebből készült termékek állnak. Elsősorban homoktövis-velő értékesítésével foglalkozunk, de emellett körte- és szőlőlevet is készítünk. Minden termék ... (tovább)
A mai rohanó hétköznapokban jólesik egy kis kényeztetés, akár csak egy különleges házias íz formájában. Ehhez szeretnék termékeimmel hozzájárulni, melyekhez a különböző terméseket vegyszermentesen termesztem és a tartósításnál is erre törekszem.
A textilek előállítása sajnos nagy környezet szennyezéssel és rengeteg víz felhasználásával jár. Ezért én termékeimnél a környezetkímélés érdekében minél több újra hasznosított anyagot igyekszem használni. Még a szabási hulladékoknak is a foltvarrásos technikával „új életet” adok. ... (tovább)
Családi gazdaságunk a Mohácsi szigetben Dunafalva határában található. Egy száz éves tanya újraélesztésével jött létre. Számunkra a tanya otthon és munkahely egyszerre. Próbáljuk a hagyományos parasztgazdaságot figyelembe véve szervezni a gazdaságunk működését. Az állatoknak szükséges takarmány jó r ... (tovább)
Levél- és egyéb zöld(ség)ek szeretettel termelve… Valahol réges-régen (úgy 2011 táján) egy messzi, messzi… no nem galaxisban, de egy távoli országban megszületett egy álom, mely igen lassan öltött csak testet. Kezdődött a mű dolgok (túlfinomított/feldolgozott élelmiszerek), vegyszerek (sampon, tusf ... (tovább)
6 éve foglalkozunk zöldség- és gyümölcstermesztéssel saját, illetve bérelt területeken, 5-6 hektáron, 3 éve kezdtünk bele a feldolgozott termékek előállításába. A vegyszermentes termesztésre törekszünk, ha muszáj permeteznünk, akkor nem felszívódó szereket használunk, melyeket az ökológiai gazdálkod ... (tovább)