100 % rostos, fehér szőlőlé hőkezeléssel tartósítva. Hozzáadott cukrot, tartósítószert, ízesítőt, színezéket NEM tartalmaz! Vegyes fehérszőlőből készült, de már önmagában is finom, édes természetesen. Legalább duplájára hígítva szoktuk itthon legtöbbször fogyasztani. Hűs szódával még frissítőbb. A gyerekeink ilyenkor csak "gyerekfröccsnek" nevezik. :) Minőségét megőrzi: hűtés nélkül 12 hónapig. Felbontás után hűtőben tárolandó és 7 napon belül fogyasztandó. A termék alján leüllepedés és kikristályosodás előfordulhat, mely természetes folyamat és fogyasztható ezután is.
100 % rostos, vörös szőlőlé hőkezeléssel tartósítva. Hozzáadott cukrot, tartósítószert, ízesítőt, színezéket NEM tartalmaz! Oportó szőlőből készült, de nagyon édes eredendően. Legalább duplájára hígítva szoktuk itthon legtöbbször fogyasztani. Hűs szódával még frissítőbb. A gyerekeink ilyenkor csak "gyerekfröccsnek" nevezik. :) Minőségét megőrzi: hűtés nélkül 12 hónapig. Felbontás után hűtőben tárolandó és 7 napon belül fogyasztandó. A termék alján leüllepedés és kikristályosodás előfordulhat, mely természetes folyamat és fogyasztható ezután is.
Akácvirágból készült szörp. Összetevők: akácvirág, cukor, citrom, víz. Tartósítószermentes. Kiszerelés: 500 ml
3 literes kiszerelésű alma-körte (50-50%) gyümölcslé, 100% gyümölcstartalommal, tartósítószer nélkül.
Egyedi ízvilágú, roppanós almapaprika savanyúság Összetevők: Almapaprika, ivóvíz, ételecet, citromsav, édesítőszer, só, na-benzoat, borkén Nettó tömeg: 800 g Töltőtömeg: 500 g
Egyedi ízvilágú, roppanós almapaprika savanyúság Összetevők: Almapaprika, ivóvíz, ételecet, citromsav, édesítőszer, só, na-benzoat, borkén Nettó tömeg: 800 g Töltőtömeg: 500 g
Egyedi ízvilágú, roppanós almapaprika savanyúság Összetevők: Almapaprika, káposzta, ivóvíz, ételecet, citromsav, édesítőszer, só, na-benzoat, borkén Nettó tömeg: 800 g Töltőtömeg: 500 g
Egyedi ízvilágú, roppanós almapaprika savanyúság Összetevők: Almapaprika, káposzta, ivóvíz, ételecet, citromsav, édesítőszer, só, na-benzoat, borkén Nettó tömeg: 800 g Töltőtömeg: 500 g
Összetevők: cukkini, ananász, ananászlé, cukor, pektin, aszkorbinsav. Az ananász gazdag C-vitaminban, de ezen kívül folsav, cink, kálium, magnézium, béta-karotint, B 6 vitamin, vas és kálium tartalommal is rendelkezik, jó hatással van az emésztésre bromelaint tartalma által, mangán forrás, lúgosító hatással rendelkezik és alacsony kalória tartalmú.
Saját termesztésű barna csiperke szárítva és őrölve Egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Ételek ízesítésére alkalmas, mivel még ízesebb, mint a fehér csiperke. Levesek, sült húsok és zöldségek, szószol, páclé is izgalmas ízt kaphat tőle. 10 grammos kiszerelésben
Összetevők: bodzabogyó, szőlő, cukor, aszkorbinsav, víz. A fekete bodza az egyik legkedveltebb gyógynövény, amelynek nyáron nyíló fehér virágját és ősszel beérő fekete bogyóit is hasznosíthatjuk. Az őszre kék színűvé váló bodza bogyók gyümölcssavat, C- és A-vitamint, cukrot, cseranyagot, nyomelemeket, illóolajokat és festékanyagot is tartalmaznak többek között. Meghűléskor erősítőként és izzasztóként alkalmazható, enyhe hashajtó hatású. A bodzabogyót nyersen ne fogyasszuk, mert magjai mérgezőek! Egyébként a bodza minden zöld része (így az éretlen bogyó is) enyhén mérgező. Hevítésre mérge lebomlik, hatástalanná válik. Így a bodza csak feldolgozva fogyasztható.