Mohácsi Kosár Bevásárló Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Palánta

bazsalikom cserepes

Zöld genoveva bazsalikom cserepes.

500 Ft / db
500 Ft/db

black cherry fekete koktél paradicsom

Fekete koktél paradicsom. Folyton növő fajta. Fürtökben hozza a termését.

500 Ft / db
500 Ft/db

Bokor paradicsom - Benito

Bokor paradicsom palánta Benito Egy színből érő, átlaogos növekedési erelyű determinált hibrid. Bogyói megnyúlt gömb alakúak, kemények, szívósak, a tárolást és a szállítást jól bírják.

300 Ft / db
300 Ft/db

Csemege uborka (Mohikán F1) (11-es jelzőszám)

Középkorai érésű, egyenletes éréslefutású, konzervuborka hibrid. Túlnyomórészt nővirágú. Lombja középzöld, növekedése középerős. Kifejezetten apró méretben való szedésre ajánljuk. Peronoszpórával és lisztharmattal szemben az egyik legellenállóbb hibrid.

270 Ft / db
270 Ft/db

Csíkos héjú görögdinnye (Grizzly F1) (10-es jelzőszám)

Korai érésű. Szép, tetszetős külső héjszín. Rendkívül erős vigor, jól takaró ellenálló lomb. Kiegyenlített nagy mertet (10-12 kg) ideális a belföldi piacra. Mélypiros hús kitűnő beltartalommal. Stabil teljesítmény minden körülmények között. Napégésre kevésbé hajlamos. Kiváló terméskötődés jellemzi. Oltva kiemelkedően nagy hozam, erős vigora miatt elsősorban lagenaria alanyra javasolt.

220 Ft / db
220 Ft/db

Cukkini

Másodvetésre is alkalmas bokor típusú, bőtermő fajta. Termése hosszú, hengeres, sötétzöld színű. A legfinomabb a 15-20 cm méretű termés, mely friss fogyasztásra és savanyításra is alkalmas. Később főzőtökként hasznosítható. Egész nyáron vethető szabad földbe. 

440 Ft / db
440 Ft/db

de cayenne paprika palánta

Piros,a bogyók   átlagosan 10-12 cm hosszúak, és kiemelkedően erős ízűek..  A növény 60-80 cm magasra nő.

500 Ft / db
500 Ft/db

Egynyári fűszerek - palánta csomag

Egynyári fűszerek   Tőzeg-, műtrágya- és vegyszermentes komposztban nevelve.   A csomag tartalma: - bazsalikom - rengeteg olaszos/mediterrán étel fűszere - metélőpetrezselyem - levesek, köretek, húsok fűszere - koriander - levélzete indiai ételekbe, magj pl. savanyúságokba tökéletes - kapor - mártásokhoz, főzelékhez és savanyúságokhoz - majoranna - húsok és raguk alap fűszere - sáfrányos szeklice - virágzatát szedjük; sárga színe különösen feldobja az ételeket, természetes színezék   Balkonládában is termeszthetők, de ilyen esetben különösen figyelni kell a víz- és tápanyag utánpótlásra. Egynyáriak, így tavasszal újra kell vetni vagy ültetni. Enyhe teleken a majoranna át tud telelni. A sáfrányos szeklice szabadföldben magasra megnő. A kapor magját hagyhatjuk elszóródni, hogy önvetően működhessen. A bazsalikomról és a korianderről könnyű magot fogni. További termesztési tanácsokért nyugodtan fordulj hozzánk!

2500 Ft / csomag
417 Ft/db

Évelő fűszerek - palánta csomag

Évelő fűszerpalánta csomag    Vegyszer-, műtrágy- és tőzegmentes közegben nevelve. 6 különböző, alap fűszernövényt tartalmaz, melyek ha fűszerkertünkben otthonra lelnek, többet nem kell ültetni, mert minden évben növekedni fognak és használhatjuk frissen, vagy később szárítva is. A csomag tartalma: - rozmaring - kakukkfű (terülő, kiváló talajtakaró) - oregano (szurokfű) - zsálya - menta (extra aromás, marokkói fajta) - citromfű   Fűszerként és gyógyhatásukért is fogyaszthatjuk. Balkonkertben, ládában, edényben is növeszthetjük, de ilyenkor kiemelten kell figyelni a víz- és tápanyag utánpótlásra. További termesztési tanácsért nyugodtan fordulj hozzánk!

2500 Ft / csomag
417 Ft/db

Fa paradicsom (Lugas F1) (12-es jelzőszám)

A Lugas F1 paradicsom egy kiváló választás a házikertben történő termesztéshez, különösen támrendszer mellett vagy fűtetlen fólia alatt végzett hajtatáshoz. Ez a fajta folyamatos növekedésű hibrid, amely biztosítja a folyamatos és egészséges termést. A Lugas F1 paradicsom bogyói azonos színben érnek, és megnyúlt gömb alakúak. Átlagos tömegük 60-70 gramm.

650 Ft440 Ft / db
440 Ft/db

Fehér TV paprika (Claudius F1) (1-es jelzőszám)

Extra méretű, középkorai, édes fehér tölteni való paprika.  Erős gyökérzetének és ágrendszerének köszönhetően a gyengébb talajokon is kiválóan termeszthető. Csüngő helyzetű, nagy méretű, darabos, széles vállú termése vastag húsú. Hidegfóliába és szabadföldre is javasolt.

270 Ft / db
270 Ft/db

Fehér TV paprika (Fehérözön F1) (2-es jelzőszám)

Determinált növekedésű, lombos bokra 25-40 cm magasra nő, és jó megújuló képességgel rendelkezik. A Fehérözön paprika nem érzékeny a fényhiányra. Termése tölteni való, felálló, édes, fehér színű és kúp alakú, átlagos tömege pedig 80-90 g. Ez a fajta paprika alkalmas hajtatásra, szabadföldi termesztésre és helyrevetésre is. Kiváló friss fogyasztásra, valamint feldolgozásra egyaránt.

270 Ft / db
270 Ft/db